Provjerite po čemu je BODY tehnika toliko poznata i, još bitnije, zašto je tako važna! Prijavite se na BESPLATNU RADIONICU 8.12. i otkrijte svijet BODY tehnike, kroz online program BODY@HOME.

Stručno vodstvo Body instruktora od sada i U VAŠEM DOMU: kroz 30-minutni program vježbanja te na kvalitetan i provjeren način pridonesite unapređenju svoga zdravlja.

Program je namijenjen svim generacijama, neovisno o fizičkoj spremi, a fokusira se na uklanjanje fizičkih blokada, što je preduvijet za uklanjanje i psiho-emotivnih i toksičnih blokada.

Kroz Body@home program na cijelovit i integirani pristup, koji je nastao kroz dvadeset godina usavršavanja Body tehnike, osjetite promjenu pobuđujući tijelo od najdubljih mišićnih slojeva do onih površinskih, povezujući istovremeno sve segmente tijela u jedan harmoničan i protočan pokret. Usvojite i aktivirajte optimalno disanje, korigirajte držanje, pokrenite prirodan proces detoksikacije, oživite završetke živaca, otpustite blokade, uravnotežite mišićni tonus i funkciju cijelog tijela te aktivacijom dubokih mišića djelujte na sve organe i žlijezde.

Prijavite se!