Instruktori i terapeuti

Karlo Šimanović

Voditelj centra
Master body instruktor

dipl. kineziolog


Još kao apsolvent na Kineziološkom fakultetu na kojem se usmjerava na kineziterapiju, Karlo 2008.godine postaje kotačić u PBS-ovom stroju. Praktični rad u našem Centru omogućava mu dublje razumijevanje i povezivanje fizičkih i psihosocijalnih aspekata čovjeka, a svoju ambiciju i doprinos PBS timu temelji na individualnom radu s klijentima, dijagnostičko - rehabilitacijskom segmentu te na edukativnom planu u ulozi predavača na našem Učilištu. “Kontinuirani profesionalni rast i razvoj koji mi je omogućen u PBS Centru te sjajna radna atmosfera, razlozi su zbog kojih na posao uvijek dolazim s osmijehom”, kaže Karlo i dodaje: “Radi ono što voliš i nijedan dan nećeš ići na posao.”

Atja Begonja

Pripravnik za Master body instruktora
Mag. cin. kineziologije


Svoju ljubav prema tijelu i pokretu Atja pronalazi još u djetinjstvu baveći se plesom. Godinama je kroz ples sve više osvještavala želju i potrebu za radom na tijelu i pokretu. Dolaskom na studij u Zagreb, Body tehnika joj otvara novi pogled na pokret i promatranje tijela te se od 2014.godine, nakon položenog ispita na Kineziološkom učilištu, priključuje PBS-timu. “Raditi na svojem tijelu kroz filozofiju Body tehnike vratilo mi je točno onaj osjećaj koji sam imala dok sam plesala, a sada to mogu kroz svoj rad prenijeti klijentima i pomoći im da u svakodnevnom životu i njihova tijela plešu, a, nadam se uskoro i kao predavač, prenositi filozofiju Body tehnike i sva usvojena iskustva i znanja na nove generacije body instruktora jer rast i učenje su svakodnevni i neprekidni.”

Janja Glavina

Body instruktorica
dipl. ing. agronomije


Od malih nogu bavila se plesom. Počela je klasičnim baletom, a preko modernog plesa i jazz dance-a stala je na orijentalnim i plemenskim plesovima koje i danas prakticira. Ljubav prema plesu počela je prenositi i na druge ljude, te 2006. godine počinje raditi kao instruktorica plesa. Otkrivši Body tehniku, Janja upisuje Kineziološko učilište body tehnike te se po završetku priključuje PBS ekipi.

Klaudija Čular

Body instruktorica

Po struci je medicinska tehničarka sa završene tri godine stomatološkog fakulteta. Nakon deset godina klasičnog baleta, dječju želju da postane balerina zamijenila je tjelovježbom i brigom o zdravlju. Uz najveću ljubav prema svom sinu, ljubav prema plesu i glazbi te tipičnu dalmatinsku komunikativnost uspješno je spojila u jedno − body instruktorica. Svojim aktivnim radom i nesebičnim predanjem uspješno promiče našu filozofiju aktivnog življenja.

Petra Crnetić

Body instruktorica
zvukoterapeut i muzikoterapeut


Naša Petra oduvijek je voljela trenirati, a u Body tehniku zaljubila se “na prvi trening” koji joj je, još kao trudnici, održala Ana-Marija te je poželjela upisati Kineziološko učilište i tako prije dvije godine postala Body instruktor. Kako se 20 godina bavi zvukom, od kojih je 15 god. vodila komercijalni studio i bavila se tonskom produkcijom, 2012. godine zajedno sa Ana-Marijom razvija prvi projekt kao novi pristup pokretu u kombinaciji različitih zvukovnih frekvencija u svrhu psiho-fizičkog i mentalnog zdravlja pod nazivom “Body Healing Story”.

Zdravka Škrinjar

Body instruktorica

Nakon dugog niza godina provedenih u korporativnom svijetu odlučuje se za veliku promjenu te usmjerava svoj daljni put prema kineziologiji. Dugi niz godina bavila se plesom pa je tu svoju ljubav prema pokretu, sportu i glazbi oplemenila diplomom Kineziološkog učilišta body tehnike te se 2018. godine priključuje PBS team-u. Body tehniku je davno upoznala kao vježbač, a sada ju s ponosom promovira kao body instruktor.

Leona Vukmirović

Body instruktorica
Mag. cin. kineziologije
Učiteljica skijanja


Leona je od malih nogu stalno aktivna. Prošla je kroz mnoge sportove te se duže vrijeme zadržala u atletici gdje je kao juniorka nastupala za reprezentaciju u brdskom trčanju. Tijekom završetka studija, na skijanju s PBS centrom, Leona se upoznaje s body tehnikom i uviđa njezinu važnost, širinu djelovanja te kreativan i cjelovit pristup čovjeku kroz svjestan pokret i dah. Nedugo zatim 2018. godine uspješno polaže ispit za body instruktoricu te nastavlja raditi i razvijati se upravo ovdje, u PBS centru sportske izvrsnosti.

Dijana Ključanin

Kozmetičarka
terapeutkinja


Proširenjem djelatnosti na masaže i tretmane tijela PBS timu se pridružuje i Dijana s dugogodišnjim iskustvom u terapeutskom masiranju. Rad s različitim skupinama sportaša poput vaterpolista, plivača, atletičara i rukometaša, Dijana se odlučuje priključiti radu s rekreativnom populacijom te postaje punopravni član centra u ljeto 2007.

Tomislav Štrk

Body instruktor
Mag. cin. kineziologije


Od malih nogu Tomislav uživa u sportu i aktivnom životu baveći se raznim sportovima poput atletike, taekwondo-a, ali ga najviše ispunjavaju nogomet i hokej na ledu. PBS-timu priključuje se krajem 2016. godine, a Body tehniku opisuje ovako: “To je najbolji način vježbanja koji čovjek mora isprobati jer istovremeno povezuje um i tijelo”. Uživa raditi s pozitivnim ljudima te se zajedno s njima veseli zajedničkom napretku.

Krešimir Schiel

Body instruktor
dipl. kineziolog


Od malih je nogu vrlo aktivan u mnogim sportovima (gimnastika, plivanje, rukomet, nogomet). Svoju ljubav prema tjelovježbi upotpunjuje osvajanjem nekoliko sveučilišnih medalja u raznim disciplinama. Tijekom studija aktivno igra nogomet, kojeg i usmjerava. Nakon diplome, Krešo radi neko vrijeme kao voditelj u fitness centru s rekreativnom populacijom. Stečenim iskustvom i voljom za rad s ljudima, te željom za novim znanjem i vještinama pridružuje se PBS-u u jesen 2013. godine.

Prijavite se

Kako bi pristupili vašim sadržajima i korisničkom računu molimo da se prijavite vašim korisničkim imenom ili email adresom te zaporkom.