O nama

Pokreni video

Uz tjelovježbu, možete izabrati jedan od ponuđenih sadržaja masaža i tretmana tijela koji se preporučuju u današnjem stresnom i ubrzanom načinu života. PBS Centar sportske izvrsnosti, koji su početkom 2003. osnovali Ana-Marija i Tomislav Rukavina, institucija je u kojoj se obavlja funkcionalna tjelovježba za optimalnu formu i zdravlje svih dobnih skupina. Uz sve sprave klasičnog pilatesa i druge sportske sprave, te mnoštvo ostalih pomagala i rekvizita (disc-o-sit, karike, rolleri, mini skateboard, gravity, obruči itd.), Body tehnika broji preko 3000 različitih vježbi koje programiraju kvalificirani body instruktori prema strogo propisanim standardima same tehnike. Zato je svaki sat za naše članove različito programiran s ciljem kvalitetnog i brzog poboljšanja antropoloških, fizioloških, funkcionalnih i psihomotoričkih dimenzija tijela.

Osim navedenih aktivnosti, u centru se održavaju dijagnostika i rehabilitacija mišićno-zglobnog sustava, tretmani ultrazvukom, laserom i elektroterapijom, stručne konzultacije, radionice te cjelokupan edukacijski program Kineziološkog učilišta Body tehnike. Našim članovima PBS Centar je mjesto u kojem je vježba užitak jer ispunjava individualne želje i potrebe u ugodnom i prijateljskom okruženju. U odnosu na bučne fitness centre, PBS Centar sportske izvrsnosti predstavlja vaš osobni prostor za rehabilitaciju, rekreaciju i sport u kojem se body instruktori svakim treningom na drugačiji način prilagođavaju vašim dnevnim potrebama.

Franšizno poslovanje

Smatra se da je franšizni oblik poslovanja jedan od najbrže rastućih poslovnih oblika, što predstavlja još jedan razlog više za ulazak u takav sustav.

O franšizi

Kao odgovor na mnoge upite zainteresiranih za prakticiranje Body tehnike te otvaranjem studija za rekreaciju, rehabilitaciju i trening, PBS je pokrenuo projekt izdavanja franšiza. Naša je vizija postavljanje mreže franšiznih studija u svim većim gradovima Hrvatske te internacionalizacija poslovanja širenjem na područje Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i šire s ciljem promoviranja jedinstvenog načina tjelovježbe Body tehnike.

Franšiza se danas u poslovnom svijetu smatra najsigurnijim načinom uspješnog poslovanja. Svakih se šest minuta u svijetu otvori nova franšiza. Smatra se da je franšizni oblik poslovanja jedan od najbrže rastućih poslovnih oblika, što predstavlja još jedan razlog više za ulazak u takav sustav. Kod ovakvog načina poslovanja zadržava se neovisnost poduzeća korisnika franšize kao samostalne pravne osobe, a dobiva se mogućnost započinjanja već provjerenog posla što predstavlja veliku vjerojatnost vraćanja uloženih sredstava.

Zašto odabrati PBS franšizu?

Pristupanjem u lanac franšiza PBS Centra sportske izvrsnosti, dobivaju se iskušane metode poslovanja koje je PBS godinama gradio i razvijao te njima postigao iznimno dobru prihvaćenost i prepoznatljivost na tržištu zdravlja i rekreacije. Franšizno poslovanje jedna je od naših ključnih djelatnosti i naši su franšizni partneri ključni za uspjeh cjelokupnog poslovanja.

PBS Centar sportske izvrsnosti provodi kompleksni edukacijski program Body tehnike putem Kineziološkog učilišta Body tehnike verificiranog od Ministarstva znanosti, prosvjete i sporta.

PBS je zainteresiran za nove kvalitetne partnere u promicanju zdravlja i tjelesne forme. Vođenje franšiznog centra je izuzetan izazov za svakoga tko se želi okušati u poduzetništvu uz svekoliku pomoć poznatog i priznatog partnera predanog postizanju izvrsnosti na području rekreacije, rehabilitacije i sporta.

B2B usluge

Dio ste fitness industrije, a imate želju uvesti nešto novo? Investirate u kompleks sportsko-rekreativno-welness sadržaja, a ne znate zapravo od kuda biste počeli? Renovirate hotel i ne želite gostima ponuditi već viđeni “copy-paste” beauty & spa sadržaj? Upravo na ovakva pitanja stručnjaci PBS-a nude vam originalna rješenja. Opće je poznata činjenica da investiciju u wellnes & spa centar ne vraćaju objekti poput saune ili bazena, već ozbiljno osmišljeni programi prilagođeni svakom pojedinom gostu i njegovim potrebama. Stoga je odgovornost instruktora, odnosno terapeuta u čije se ruke gost prepušta neprocjenjiva te je trajno ulaganje u njegovo znanje zapravo ključ uspjeha. Spremni smo vam ponuditi kompletan know-how u definiranju programa i sadržaja vaše investicije te pomoći pri odabiru i educiranju osoblja. S ponosom navodimo da smo uspješno sudjelovali na projektima velikih hrvatskih tvrtki, poput Hidrocommerca iz Zagreba te Jadranka hotela iz Malog Lošinja.

Želite li zdravu i funkcionalnu kralješnicu?

Održavajte ju Body tehnikom!

Održavati kralješnicu zdravom i funkcionalnom izazov je koji već od osnovne škole treba imati na umu i naglašavati. Grupni programi Body tehnike vam osiguravaju snažne i zdrave posturalne mišiće te optimalnu pokretljivost i vitalnost cijeloga tijela. Satovi kod nas su uvijek drugačiji, prilagođeni čovjeku pod stresom, koji puno sjedi i nekvalitetno diše. Pridružite se našim malim grupama sa širokom ponudom rekvizita i uvjeta rada.

Prijavite se

Kako bi pristupili vašim sadržajima i korisničkom računu molimo da se prijavite vašim korisničkim imenom ili email adresom te zaporkom.