Predstavljamo 12 tjedni

PERSONALIZIRANI PROGRAM

Za podizanje svjesnosti i zdravlja

Otkrijte Harmoniju Tijela i Uma sa revolucionarnim programom koji vodi Ana-Marija Jagodić Rukavina, istaknuta empirijska znanstvenica, kineziologinja i inovatorica Body tehnike.

Ana-Marija, poznata kao holistička stručnjakinja za tijelo, kreirala je jedinstveni 12 tjedni edukativni program koji spaja znanost, kineziologiju i duboko razumijevanje ljudskog tijela.

Program uključuje holistički pregled i dijagnostiku, individualne treninge, edukativna predavanja i radionice, spa tretmane za vitalizaciju i obnavljanje tijela te vođene savjete za prehranu i balansirane životne navike.O programu

Dragi moji polaznici, dobro došli u Personalizirani program podizanja svjesnosti i zdravlja. Sretna sam što ste mi se priključili u želji za učenjem i ulaganjem u sebe i što ćemo zajedno prolaziti kroz naše tjelesne promjene, životna iskustva i učiti jedni od drugih. Jako je važno da razumijete da smo u ovom programu u ulozi učenika!  Jer kada učimo o sebi najbolje možemo vidjeti, pomoći i prilagoditi se svima ostalima. Kao što ste već vidjeli ovo je program samoistraživanja i putem programa postepeno ćete ispunjavati skripte koje su za svakoga od vas autentične jer ih pišete Vi iz perspektive učenika ali i osobnog istražitelja kojem je cilj “riješiti neki slučaj” tj. ući u srž vašeg psihofizičkog stanja te naći optimalan put rasta i razvoja. Dakle pripremite dvije bilježnice koje ćete svakodnevno popunjavati za vrijeme programa dok će nakon završenih 12 tjedana one postati vaš preglednik, podsjetnik i koristan vodič za samostalni daljnji rad nakon ovoga programa. 

Pokreni video

Na početku ćete ispunjavati različite testove i upitnike preko kojih ću ja izraditi matricu podataka koja će nam pomoći u povezivanju i razumijevanju našeg unutrašnjeg i vanjskog, našeg svjesnog i nesvjesnog ponašanja manifestiranog u fizičkom tijelu i životu. Tijekom programa osim individualnih i grupnih on line sati samnom i odabranim Body instruktorom, primit ćete snimku vježbi Body tehnike za istezanje (I), za duboku snagu (S), za energetski protok (E) i motorički i funkcionalni razvoj (F),  9 snimljenih predavanja prema modulima and 9 audio snimki grupnoga praktičnog rada prema modulima. 

Spoznati ćete puno zanimljivosti o sebi i uvidjeti kako nam je svima život poput boomeranga. Ono što daješ ili NE daješ iz sebe (namjera svjesnog ali i nesvjesnog djelovanja) vraća ti se natrag. Zato, što bolje upoznamo i povežemo naše fizičko tijelo sa emocijama i mentalom to ćemo bolje započeti proces povjerenja i razumijevanja u sebe. Jedino iskren odnos i istina prema samome sebi može pokrenuti naš rast. 

Prijavite se i idemo u akciju 🙂  

Pregled programskih cjelina

Pokreni video
A. VJEŽBANJE PREMA FILOZOFIJI BODY TEHNIKE​

Primiti ćete snimljene materijale vježbanja u 4 odvojena videa kao 4 cjeline kojima vas ja vodim i vi se testirate zapisujući za svaku cjelinu posebno rezultate. Za svaku cjelinu si odvojite jedan dan. Nije potrebno da žurite. Važno je da se držite točnog redoslijeda po cjelinama jer svaka ima svoju zasebnu funkciju i cilj. Redoslijed cjelina je:
1. Istezanje,
2. Duboka snaga,
3. Energetski protok,
4. Motorički i funkcionalni razvoj.
Tako ćete nakon svake cjeline dobiti određen broj testova tj. vježbi gdje ste lošiji i to ćete meni proslijediti. Ja ću dobiti uvid u vaše objektivno stanje tijela i s ciljem vašeg napretka po specifičnim uvjetima rada i zonama tijela ćete dobiti od mene vaš individualan svakodnevni samostalan protokol vježbi Body tehnike. Uz vođene individualne treninge (2x tjedno) i vaše svakodnevno vježbanje (15 do 20 min dnevno) to će doprinijeti vašem sveukupnom unapređenju fizičkoga tijela ali i novoj navici koju ćete usvojiti i nakon ovoga programa. Za vježbanje je važno da imate moju knjigu (Body tehnika –  naučite slušati svoje tijelo) iz koje ćete pod mojim uputama u nekom trenutku proširiti i produbiti vaše poznavanje tijela te naučiti samostalno izraditi svoj osobni kućni program. Nakon 12 tjedana ćete se ponovno testirati i objektivno vidjeti vaš napredak i fizičko unapređenje.

Pokreni video
B. OSVJEŠTENA I OPTIMALNA ISHRANA PO VAŠEM METABOLIČKOM TIPU​

Primiti ćete upitnik prema kojem ću vidjeti koje imate navike i kojem generalnom metaboličkom tipu pripadate ili mislite da pripadate. Ovdje se ne radi o dijetama, niti nekim ekstremnim postovima. Vi ćete dobivati tijekom cijelog programa male tjedne upute vezane za hranu. Trebate ih se držati uz prethodan naš dogovor s obzirom ako imate kakve tegobe, zdravstvena stanja i sl.. Sve što pojedete , i način i vrijeme, ćete si pisati u dnevnik i to će vas usmjeriti prema urednom i osviještenom dnevnom ritmu unosa nutrijenata. Kako tjedni prolaze uz moje upute dobivat ćete sve jasniju sliku o namjernicama koje su vam ključne za vaše unapređenje ali isto tako o onima koje nisu. Jasnija slika iz vašega dnevnika postat će vaš vodič prehranjivanja i nakon programa jer ćete novim navikama stvoriti nove potrebe organizma. Naučit ćete neke nove recepte i odnose okusa, mirisa, boja s kojima ćete ostvariti drugačiji odnos prema hrani, žvakanju, probavi i općenito izmjeni primanja i davanja putem hrane. Povremeno ćete imati zadatke da samostalno slažete nove , zdrave i balansirane obroke za vaš metabolički tip koji ćete podijeliti s nama u grupi. 

Pokreni video
C. EMOCIONALNO ČIŠĆENJE I SAZRIJEVANJE

U ovu temu ulazimo s vašim kratkim sastavkom o sebi (tko si, stanja, tegobe, dostignuća, želje) s kojim vas ja upoznajem. Preko mojih predavanja , individualnog i grupnog rada ćemo pokrenuti jedan samoanalitički rad. Biti će raznih pitanja koja ćete si pisanjem samostalno odgovarati i po želji otvoriti u komunikaciju i podijeliti sa mnom ili grupom. Ja ću raditi s vama vježbe, primit ćete moja predavanja i postepenom edukacijom ćete u svome tempu proširiti vaše poglede i perspektivu življenja. Moj je zadatak da vas putem predavanja stimuliram i pomognem u sazrijevanju i otpuštanju emocionalnog naboja iz fizičkog tijela. Predavanja će biti:
1. Ljubav u odnosu na sram i strah
2. Kreativna snaga srca za emocionalno sazrijevanje
3. Četiri ključa prema Neovisnosti

Pokreni video
D. POSTEPENE PROMJENE LOŠIH UVJERENJA I ŽIVOTNIH NAVIKA

Za ovu temu ćete mi ispuniti jedan kraći upitnik kojim se vidi vaš odnos prema vlastitom tijelu. Kada dobijem vaše odgovore i napravim matricu zdravlja prema vašem datumu rođenja (kojeg dobijem putem vaše prijave) ciljano ćemo raditi na povezivanju pokreta, posebnih dijelova tijela uz afirmacija i samomasaže. Također ćete dobivati tijekom cijelog programa male tjedne upute vezane za neke navika koje svjesno ili nesvjesno činite. Naučiti ćete vježbe prema vašem elementu i dobiti ćete neke smjernice oko snaženja mišića za podizanje samopouzdanja što će upotpuniti tri edukativna predavanja koja ćete primiti :
1. Kako evoluirati fizički, mentalno i emocionalno
2. Utreniraj obnavljanje neurološkog sistema
3. Zdrava probava-nova svjesnost

Pokreni video
E. RAD NA ORGANSKIM SUSTAVIMA

Puno ćemo raditi na četiri ključna organska sistema našega tijela (neurološki, hormonalni, limfni, respiratorni) i to tako da putem individualnih ali i grupnih vježbi i iskustava iz tijela naučite kako ih samostalno unaprjeđivati. Od mene ćete primiti dva edukativna predavanja koja će vam upotpuniti sliku važnosti razumijevanja vašega stanja zdravlja. Predavanja su:
1. Veza između energetskih ciklusa i organskog zdravlja
2. Životna mudrost sazrijeva iz vaših organa

Pokreni video
F. ENERGETSKI RAD ZA POKRETANJE VITALNE ENERGIJE TIJELA

U ovu temu ćemo ući kada odslušate moje predavanje na temu : Snaženje i čišćenje našega energetskog tijela. Na individualnom i grupnom radu ćete osvijestiti i razumjeti i vaše nevidljivo “tijelo” i tako si pomoći u zaštiti negativnih utjecaja oko vas.

Što možete očekivati od ovoga programa?

Ovaj je program namjenjen za sve koji imaju potrebu učiti o sebi a prvenstveno o svome tijelu. Svakodnevnim vođenim ali i samostalnim radom ulažete u sebe tako što otkrivate kako funkcionira vaše biće u cjelini. Kako je ono što jedete povezano sa onim kako izgledate, koliko energije imate, i u konačnici kako reagirate. Kako su dijelovi tijela, disanje i pokreti važni pokazatelji vašeg fizičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja. Možda vas ovaj program vodi u smjeru vaše nove buduće profesije…. otkrivanjem svojih strasti, osobnih prioriteta i neostvarenih potencijala možemo svoje stanje psihofizičkog zdravlja toliko poboljšati širenjem vidika u ovih 12 tjedana da život nastavljate sa novim navikama i novim odnosom prema svome tijelu. Za potpune rezultate važno je biti voljan odgovorno i svakodnevno se proučavati i analizirati prema uputama iz programa prateći svoje emocije, misli i djela te tako postepeno preobraziti svoje navike i iskoračiti iz poznatog i očekivanog načina kretanja, hranjenja i razmišljanja u drugačiju teksturu bivanja i djelovanja. Ovim se programom učite obraćati pažnju, slušati i komunicirati umom, intuicijom i tijelom. Na taj način naučit ćete doživljavati, razumjeti i poštovati svoje tijelo, njegovo stanje zdravlja, fizičke i psihičke mogućnosti. Ako ste spremni početi ovako raditi na sebi, možete zaista postati osoba kakvom želite biti. I to za sebe. Bez ikakvih ograničenja na godine, iskustva, spol ili bilo koje stanje ovo je program koji okuplja ljude koji vjeruju da mogu više, bolje, koji osjećaju da su više od svakodnevnih uloga koje obavljaju, za one koji se osjećaju drugačije, zaključano, da ne pripadaju ili jednostavno za znatiželjnike života koji žele napredovati kroz rad na svome tijelu… sve su to znakovi za novi početak. 

Po završetku personaliziranog programa za podizanje svjesnosti i zdravlja primiti ćete certifikat o pohađanju.  

Ana-Marija Jagodić Rukavina

Personalizirani program podizanja svjesnosti i zdravlja
Cijena programa iznosi €3,600.00 (mogućnost obročnog plaćanja)
for more information contact kontakt@pbs.com.hr

Prijavite se

Kako bi pristupili vašim sadržajima i korisničkom računu molimo da se prijavite vašim korisničkim imenom ili email adresom te zaporkom.